Varför betalar företag för undersökningar?

Det låter nästan för bra för att vara sant - att kunna jobba hemifrån och tjäna pengar genom att svara på undersökningar. Det finns en del fejksajter som utnyttjar användarna, men många andra sajter är helt legitima. Man registrerar sig, får undersökningar skickade till sin mejl och fyller i dem och samlar poäng som kan bytas ut mot pengar och presentkort. Hur kommer det sig att företag kan tänka sig att betala för att man fyller i deras undersökningar? Det är för att enkäter och frågeformulär som konsumenter fyller i ger företagen snabb... Read Full Article »

Behöver du pengar nu?

Ibland kan man hamna i situationer då man behöver få tag i pengar direkt. Har man tur kan man kanske få låna pengar av familj och vänner, men ibland finns inte den möjligheten, och man behöver hitta andra sätt att lösa situationen. Varje dag lockas man via reklaminslag i media att ta dyra sms-lån. Det kan tyckas vara ett smidigt alternativ för att lösa ett visst problem, men som snabbt kan växa till ett än större problem, då räntan på ett dessa lån kan göra att summan som ska betalas tillbaka i slutet av månaden snabbt växer och blir... Read Full Article »

Gratis Tävlingar och Lotterier

Är du en sån som älskar lotter och tävlingar? Vi med! Och de bästa med tävligarna som våra paneler erbjuder är att det aldrig kostar något att gå med. Oftast deltar du i dessa tävlingar och lotterier genom att registrera dig med en specifik panel eller genom att göra en undersökning. Hos vissa paneler deltar du bara genom att vara medlem. Man kan vinna allt ifrån pengar till mobiltelefoner. För att ge dig en överblick av den typen av lotterier som våra paneler erbjuder har vi sammanställt listan nedan. Dessa är konstanta utlottningar och... Read Full Article »

Gratis betalda undersökningar

Många har kanske varit med om, eller hört talas om sifo-undersökningar, som för det mesta sker via telefon eller brev. Myndigheter använder sig ofta av dessa undersökningar för att få reda på vad genomsnittsvensken tycker om olika saker. Även företag världen över är intresserade av att veta vad konsumenterna tycker om deras tjänster och produkter. På Internet har man möjlighet att frivilligt delta gratis i dessa marknadsundersökningar och i gengäld få belöningar. Intresset för gratis betalda marknadsundersökningar är högt, både hos... Read Full Article »

Går det att tjäna snabba pengar?

Människor har i alla tider sedan det första myntet präglades, funderat över hur de ska kunna tjäna så mycket pengar som möjligt, på det snabbaste och enklaste sättet. Idag kan vi tjäna snabba pengar både på Internet och i verkliga livet. Internet är utmärkt som mötesplats och anslagstavla för att hitta jobbtillfällen, både inom Sverige och internationellt. Det svåra är att hitta jobben som kan ersätta en normal inkomst. Oftast handlar det om att få ihop lite extrapengar, för att kunna unna sig något ibland. Den hågade som ger sig ut i jakt på... Read Full Article »

De bäst betalda svenska undersökningarna

Idag finns det en uppsjö av olika undersökningsföretag i Sverige. Att hitta ett företag som ger betalning för genomförda undersökningar är inga problem – snarare kan det vara svårt att hitta rätt i djungeln av undersökningsbolag. Därför har du nu här guiden till de fem bäst betalda svenska undersökningarna och tillika de bästa svenska undersökningsbolagen. Åsiktstorget Åsiktstorget är ett svenskt undersökningsbolag där du kan samla poäng och sedan byta dina ihopsamlade poäng mot presentkort på spännande butiker som H & M, Adlibris,... Read Full Article »

Tjäna pengar som fattig student

Alla ni som liksom jag har pluggat fem dagar i veckan och jobbat två vet att ens privatliv blir ungefär lika spännande som som en barnbok för 2-åringar. Inställda dejter, fester som aldrig kommer igen, besvikna vänner och en hel del zombietittande framför TV:n. Efter en hel dag av plugg finns det liksom inte plats för mer information i hjärnan, och då blir slötittande på TV det enda som funkar. Att ha en konversation med någon brukade bara sluta med ett ”lyssnar du ens på vad jag säger?” när mina tankar gled iväg. Allt för ofta var jag helt... Read Full Article »

Kan man tjäna pengar på betalda undersökningar?

Ifall du befinner dig i en situation där du har lite tid över och vill tjäna extra så finns det ett flertal olika sätt som man kan tjäna pengar på via Internet. Under årens gång har vi sett diverse trender som har gjort att människor tjänat små (eller stora) förmögenheter och den mest prominenta av dessa har nog varit blogg-boomen. Bloggmarknaden har blivit så gott som mättad och übernischad vid det här laget och för att skapa en framgångsrik blogg krävs både mycket tid och tålamod och det är därmed kanske inte det självklara alternativet för... Read Full Article »