Billig lyx

Billig lyxTill helgen fyller Sveriges kronprinsessa, Victoria, år igen och det anordnas ett stort firande på Borgholms idrottsplats på Öland. Artister kommer, biljetter säljs och arrangörerna gör allt för att hon ska få en alldeles speciell dag där hon får känna sig extra uppvaktad.

Vill du också känna dig som en prinsessa under helgen kommer här lite tips på vad man kan hitta på. Billig lyx för den dödlige arbetaren, helt enkelt.

Hand/fotbad

Tappa upp hett vatten i en balja eller liknande och stoppa ner händer eller fötter. Skrubba och massera, det är tusen gånger skönare än vad det kanske låter som. Smörj in med lämplig mjukgörande kräm och jag kan garantera att det känns babymjukt efteråt. Gör man detta för fötterna känns det nästan som att gå på sammet efteråt.

Kroppspeeling

Att skrubba kroppen är både uppfriskande och bra för huden. Men varför lägga pengar på en peeling från affären när den ändå bara innehåller en massa kemikalier och andra onödiga produkter? Det billigaste (och bland det bästa enligt mig) är att blanda vanligt strösocker med olivolja tills man får önskad konsistens. Vissa vill ha det så rinnigt som möjligt medan vissa vill ha en mer fast kräm, det kan man då bestämma själv.
Sockret skrubbar då bort gamla hudceller medan olivoljan återfuktar huden.

Lyxbad

Är du en av de lyckliga med badkar är lyx aldrig långt borta. Medan du fyller på badkaret med varmt och härligt vatten ska du passa på att tända lite ljus runt om och kanske sätta på någon rökelse. Vill du lyxa till det ännu mer tycker jag att du ska fixa badsalt och kanske till och med lite blomblad på vattenytan.

Slappna av

Passa på att vara lite egoistisk och lat under din prinsess-dag. Tänk inte så mycket på andra och stressa absolut inte upp dig. Rå om dig själv på riktigt och tänk inte på saker som måste göras varken nu eller imorgon.