Få nya saker gratis!

Testa smink - bli produkttestare!
Alla håller nog med om att det är roligt att shoppa, speciellt om man lyckas hitta en bra deal på den där prylen som man länge har spanat in eller ifall man annars vill uppleva den tillfälliga euforin som shopping medför. Köper man varor till nedsatt pris är det oftast (dock inte alltid) frågan om en lite äldre version av en pryl eller utgående mode.

Har man inte mycket pengar att spendera eller om man helt enkelt vill spara för framtida behov, så finns det ändå sätt att kringgå höga priser eller i bästa fall få saker helt gratis. Det kan stundtals vara tiskrävande, men ibland får man verkligen lön för mödan. Nedantill kommer några tips om hur man kan hitta gratis saker, de flesta har jag själv testat och andra hoppas jag på att få testa i framtiden.

Bli produkttestare

Ett av de bästa sätten att få testa nya saker billigt eller i bästa fall helt gratis är genom att bli produkttestare. Hör man till målgruppen av en viss produkt så har man chansen att pröva på olika saker för ingenting eller för en märkbart mindre summa än det normalt skulle kosta. Det lönar sig definitivt att läsa igenom alla termer om vad den som erbjuder gratisvarorna förväntar sig av dig innan du tar emot varan.

Om du vill testa produkter helt gratis kan du registrera dig med PanelSök och få erbjudanden från flera olika sajter! Att registrera sig är helt gratis och tra bara någon minut.

Om du istället vill leta efter sajter själv kan du alltid testa någon av dessa:

Buzzador.com – är en produkttest sajt som fungerar enligt Word of Mouth-marknadsföring. Buzzador har ca 250 000 medlemmar som var och en fyller i sina detaljer och får kampanjerbjudanden från Buzzador när det finns en aktiv kampanj som man lämpar sig för. Själv har jag varit medlem i ca 9 månader och fått två stycken kampanjkallelser hittills varav det ena erbjudandet gällde att testa en eltandborste där man hade chansen att köpa det till ett pris som var runt 60% mindre än det hade kostat att köpa i affären. Den andra kampanjen var helt gratis men jag valde att inte gå med i den. Det är gratis att gå med i buzzador men det lönar sig att läsa igenom alla kampanjtermer och bekanta sig med sajten på förhand.

Alltinggratis.se – En sajt som listar länkar till intressanta varor som är gratis på nätet så som gratisprover, gratiserbjudanden och tjänster.

Jag har själv testat många varor och tagit emot gratiserbjudanden men jag kan inte stressa nog hur pass viktigt det är att verkligen läsa igenom avtalen innan man tar emot varorna, även det finstilta. Ifall man är för snabb att ta emot varor utan att ha alla termer på klart kan det lätt leda till att man har börjat prenumerera på en dyr produkt som skickas hem per post och av personlig erfarenhet vet jag att det i längden kan bli en väldigt dyr affär.

Klicka här om du vill veta mer om hur man blir en produkttestare.