Toluna

Gift Vouchers
Cash
Prize Draws
4.833335

Vad är Toluna?

Hos Toluna kan du omvandla dina poäng till presentkort på t ex Amazon och Debenhams. Du kan dessutom skapa dina egna undersökningar samt testa och sedan behålla produkter. Få allt det här plus detagande i lotterier!

Toluna är en community för att göra din röst hörd! Dela med dig av dina åsikter och ha möjlighet att förändra morgondagens produkter. Du kan också dela med dig av dina tankar till andra medlemmar, och skapa dina egna omröstningar på Toluna. Låt andra människor veta vad du tycker, och ta reda på om folk tycker samma som du.

Hur funkar det?

Omröstningar du skapar på Toluna kan också inkluderas i din egen personliga blogg eller på din hemsida. Varje tjänst som denna webbplats erbjuder är gratis, och för deltagande i utvalda Toluna-aktiviteter kommer du att tilldelas poäng. Dessa poäng kan du sedan byta mot presentkort. Du har även möjlighet att testa nya produkter, som du sedan får behålla.

Företaget har en community med över 400.000 aktiva medlemmar och alla kan delta i återkommande undersökningar. Toluna är ett av Europas ledande webbundersökningföretag. Företaget har en community med 2,4 miljoner medlemmar i över 29 länder.

Gå med nu för att delta iPad Mini utlottningar!Recension av Toluna

Den ultimata desitinationen för undersökningar
Eftersom Toluna är ett väletablerat och välkänt undersökningsföretag kan du bidra med din åsikt till legitima marknadsundersökare och bli belönad direkt. Det är ett säkert sätt att tjäna extrapengar, priser och presentkort på, genom att spendera lite av din fritid när du känner för det.

Att registrera sig med Toluna är jätteenkelt, du behöver bara fylla i deras formulär på internet och sedan bekräfta ditt medlemskap. Aktiva medlemmar i Toluna kan delta i regelbundna nät-undersökningar, testa nya produkter och bidra med sina åsikter genom skrivjobb och omröstningar.

När du har blivit medlem får du 500 poäng och du tjänar mer efter varje uppgift du genomför, eller när du rekommenderar Toluna till en vän. Du kommer aldrig att behöva betala för någonting och du kan spendera så mycket tid där som vill eftersom det finns massvis med undersökningar och andra uppgifter till godo. Du kan även vinna pengar med Toluna.

Inte vem som helst kan delta i alla undersökningar eftersom många företag letar efter specifika individer som passar deras målgrupp. Men, det finns många olika sortes undersökningar och du kan alltid få de som passar dig genom att vara ärlig när du fyller i formuläret.

Betyg: 5.0
Recenserat av Lilia (31) denRecension av Toluna

Tjäna medans du har roligt
Toluna är en av de bästa undersökningsföretagen som finns tillgängliga på internet. De är ärliga, legitima och erbjuder gratis registrering. Det är kul att klicka runt på hemsidan.

På Toluna tjänar man poäng som man sedan kan omvandla till belöningar. Det finns många olika sätt att tjäna poäng på. När du har registrerat dig måste du fylla i undersökningar om dig själv och dina intressen så att Toluna kan skapa din ”profil” och på så sätt veta vilka typ av undersökningar som passar dig. Sedan skickar de ut passande undersökningar till dig. Förutom att man kan tjäna poäng genom undersökningar kan man även tjäna genom omröstningar. Dessutom kan man lära känna nya människor genom Toluna.

Det finns alltid många undersökningar tillgängliga på Toluna och antalet poäng man kan tjäna per undersökning kan variera från 1500 till 3000. Ibland är undersökningarna ganksa långa och tar längre tid att fylla i än vad som indikerats till en början.

Man kan omvandla sina poäng till presentkort hos företagen som Toluna samarbetar med. Det skulle vara bättre om det fanns fler företag att välja mellan. Dessutom tycker jag att det skulle vara bättre om man fick ut kontanter istället för presentkort.

Slutsats: Jag tycker Toluna är perfekt för personer som vill ha kul och samtidigt vill tjäna presentkort som man sedan kan shoppa för. Om man istället vill tjäna kontanter, ja då får man leta någon annanstans.

Betyg: 4.0
Recenserat av Mohan denRecension av Toluna

Undersökningar och omröstningar mot presentkort
Jag har varit medlem i Toluna i över två år. De har massvis med undersökningar och omröstningar tillgängliga som man kan delta i och få belöningar. Den nya designen av hemsidan är mycket bättre än den tidigare och laddar snabbare. Ibland tycker jag att det tar lite för lång tid att få ut sina presentkort, en gång tog det två månader men detta är väl för att de har så många medlemmar.

De betalar via presentkort. Varje undersökning visar hur mycket poäng man kan tjäna – från några få poäng till flera hundra. Man behöver 80 000 poäng för att få ett presentkort på Amazon för 150 kronor. Det låter som mycket men ju längre undersökningarna är desto mer poäng tjänar du och om du gör ett par stycken varje dag tar det inte lång tid tills du når 80 000.

Det finns ganska många undersökningar att fylla i varje dag så du behöver inte vänta flera dagar eller veckor på en undersökning. Man kan dessutom skapa sina egna omröstningar helt gratis, och medlemmarna på sajten verkar vara väldigt snälla och svarar ärligt på dina omröstningar.
Glöm inte att på sajter som denna måste du vara ärlig när du svarar på enkäterna.

Betyg: 4.0
Recenserat av Shaun den


Recensioner för Toluna

4.833335
Genomsnitt: 4.8 (12 röster)
 
14 av 35 personer tyckte den här recensionen var hjälpsam:
5
roffans
30 Sep 2014
av: rolf bg wiis
det är okey att delta i marknadsundersökningar för att kunna vara med och kartlägga hur de olika marknaderna ser ut
Rekommenderad? Ja
Var den här recensionen hjälpsam? Ja  Nej
 
8 av 9 personer tyckte den här recensionen var hjälpsam:
5
Saning
7 Sep 2014
av: Elwira
oj det är mycket spännande att kunna testa produkter och delge sina synpunkter
Rekommenderad? Ja
Var den här recensionen hjälpsam? Ja  Nej
 
4 av 4 personer tyckte den här recensionen var hjälpsam:
5
Saning
7 Sep 2014
av: Elwira
Det är mycket spännande att kunna testa olika slags produkter och sedan delge sina synpunkter
Rekommenderad? Ja
Var den här recensionen hjälpsam? Ja  Nej
 
7 av 7 personer tyckte den här recensionen var hjälpsam:
4
blandade bra prylar
22 Aug 2014
av: jörgen
riktigt bra upplägg,att man kan testa prylarna och ser vad dom går för,riktigt smart upplägg,men fyra guldstjärnor vill jag ge tjohoo
Rekommenderad? Ja
Var den här recensionen hjälpsam? Ja  Nej
 
3 av 8 personer tyckte den här recensionen var hjälpsam:
5
ja
21 Aug 2014
av: Nazik Sarkissian
Jag tycker att det är kort gått
Rekommenderad? Ja
Var den här recensionen hjälpsam? Ja  Nej
 
11 av 18 personer tyckte den här recensionen var hjälpsam:
5
Smart en pang grej.
20 Jul 2013
av: anonym
Håller med en stor skara som är nöjda.
Rekommenderad? Ja
Var den här recensionen hjälpsam? Ja  Nej
 
10 av 12 personer tyckte den här recensionen var hjälpsam:
5
Testing1
30 Nov 2012
av: anonym
Genom att ha möjlighet att testa produkter som inte har hamnat an i affärer, låter riktigt spännande!
Rekommenderad? Ja
Var den här recensionen hjälpsam? Ja  Nej
 
6 av 7 personer tyckte den här recensionen var hjälpsam:
5
Testbolag
30 Nov 2012
av: anonym
Jag har alltid varit avundsjuk på andra som fått testa varor innan de läggs i affärerna. Det låter riktigt mysigt!!!!
Rekommenderad? Ja
Var den här recensionen hjälpsam? Ja  Nej
 
5 av 9 personer tyckte den här recensionen var hjälpsam:
5
T E S T A FÖRST.
30 Nov 2012
av: Dardan zahiti
Deta var jätte intresant att kunna testa produkter innan de kommit till affären, och att det är utlottning om 50.000kr
Rekommenderad? Ja
Var den här recensionen hjälpsam? Ja  Nej
 
5 av 7 personer tyckte den här recensionen var hjälpsam:
5
testing
30 Nov 2012
av: anonym
Jag gillar stark att dem låter en testa produkter som inte har hmnat ute i affärer, det kan hjälpa dem på lång väg att kunna utvecklas!
Rekommenderad? Ja
Var den här recensionen hjälpsam? Ja  Nej
 
6 av 8 personer tyckte den här recensionen var hjälpsam:
4
testa produkter
30 Nov 2012
av: mari-Louise Lundborg
intresant att testa produkter innan det finns i affärerna, dess utom delta i uttlottning av 50.000 inte dumt
Rekommenderad? Ja
Var den här recensionen hjälpsam? Ja  Nej
 
8 av 10 personer tyckte den här recensionen var hjälpsam:
5
Unika Tillgånar
30 Nov 2012
av: Sofia
Genom att kunna testa produkter och ge feedback så ger det en otrolig chans att kunna få fram sina egna åsikter samtidigt som man får en unik tillgång till produkter som inte släppts än!!!
Rekommenderad? Ja
Var den här recensionen hjälpsam? Ja  Nej
Skriv en recension