Global Test Market

Cash
Prize Draws
5

Vad är Global Test Market?

Hos Global Test Market kan du få kontant betalning i form av checkar. De har intressanta undersökningar om bl.a. filmer, restauranger, bilar, konsumentprodukter och aktuella evenemang - och dessutom utlottning av kontanter varje dag!

Gå med i GlobalTestMarket och bli belönad för varje online-undersökning du genomför. Global Test Market belönar dig med MarketPoints samt med deltagande i utlottningar om kontanter som sker både dagligen och månadsvis. När du nått 1 000 MarketPoints kan du lösa in dem mot $50 amerikanska dollar.

Hur får man pengarna?

Betalningen betalas ut via check. För boende utanför USA tar det 6 till 8 veckor att få checken efter att inlösning har beställts. I genomsnitt tar det 20 minuter att genomföra en undersökning och du blir belönad för varje undersökning du gör.

Global Test Market grundades 1999 och drivs av GMI (Global Market Insite, Inc.), ett av världens ledande företag inom marknadsundersökning. GMI har över 1400 kunder i fler än 60 länder och tillhandahåller en global lösning för företag som vill genomföra konsumentundersökningar online i flera länder.

Recensioner för GlobalTestMarket

5
Genomsnitt: 5 (2 röster)
 
14 av 17 personer tyckte den här recensionen var hjälpsam:
5
Perfekt!!!
3 Oct 2013
av: anonym
Så himla professionella! Rekommenderar dem starkt!
Rekommenderad? Ja
Var den här recensionen hjälpsam? Ja  Nej
 
5 av 10 personer tyckte den här recensionen var hjälpsam:
5
Mycket bra
1 Oct 2013
av: anonym
Detta låter alldeles utmärkt. Mycket brett område och låter väldigt intressant och bra:)
Rekommenderad? Ja
Var den här recensionen hjälpsam? Ja  Nej
Skriv en recension