Åsiktstorget

Gift Vouchers
Prize Draws

Vad är Åsiktstorget?

Åsiktstorget har massvis med betalda undersökningar som du kan delta i och sedan blir belönad för. Varje gång du deltar i en undersökning får du en visst antal poäng som du sedan kan byta ut mot mot presentkort på bland annat: Media Markt, H&M, Siba, CDON och NetOnNet.

Åsiktstorget genomför också utlottningar varje kvartal. Varje gång du genomfört en undersökning läggs ditt namn till i utlottningen. Du stödjer automatiskt välgörenhet varje gång du slutför en undersökningar.

Vad handlar undersökningarna om?

Under det senaste året har Åsiktstorget utfört undersökningar om TV-reklam & TV-program, Internet, film, mat, skönhet, datorer, mode, spel, bilar och sport m.m.

Dina uppgifter kommer inte att ges ut till någon annan och du kan avregistrera dig när du vill.Recension av Åsiktstorget

Lätt registrering
Precis som med de flesta undersökningsföretagen är registreringen till Åsiktstorget mycket enkel. Man kan registrera sig via Facebook eller fylla i grundläggande information om sig själv som till exempel namn och epostaddress. Sedan får man ett email där man bekräftar sitt medlemskap och även kan fylla i mer information om sig själv och skapa en profil. Det kostar ingenting att registrera sig.

När man väl är medlem får man e-post med inbjudningar som är baserade på ens profil och målgrupp. Man kan även logga in själv och kolla om det finns några undersökningar som man är kvalificerad till. Åsiktstorget säger att undersökningarna tar circa 10-15 minuter var, men som van ifyllare av undersökningar vet jag att de både kan ta kortare och längre tid.
Åsiktstorget erbjuder en rad olika typer av belöningar för deltagande i undersökningarna. Man kan samla poäng och omvandla dessa till kontanter (via paypal och endast när man nått en viss summa poäng) eller byta poängen mot presentkort (på t.e.x Siba, H&M, CDON). Man kan även välja att skänka pengarna till välgörenhet. Utöver detta kan man också delta i prisutlottningar.

Kritik: Det är främst två saker som skulle kunna förbättras. Den ena är att man ibland måste fylla i en undersökning för att avgöra om man är i rätt målgrupp och dessa undersökningarna är ibland för långa, speciellt om man inte ens blir kvalificerad. Det andra är att man ibland bara får deltagande i lotterier när man kanske hade förväntat sig poäng.
Kritiken till trots är Åsiktstorget en mycket bra platform och ovanstående kritik kan nog appliceras på nästan alla marknadsundersökningsföretag som finns.

Slutsats: Åsiktstorget är ett väletablerat och seriöst företag med bra rykte, speciellt eftersom de betalar ut så snabbt och förutsatt att du är tålmodig kan jag rekommendera medlemskap.

Betyg: 5.0
Recenserat av Munyaradzi (24) den