IPSOS

Gift Vouchers
Prize Draws

Vad är IPSOS?

Hos IPSOS kan du omvandla dina insamlade poäng till presentkort på Åhléns, Bokia, Din Sko, Guldfynd, H&M, Stadium, The Body Shop, Ikea m.fl. Värdecheckar värda 10 000 kr lottas ut kvartalsvis till VIP-medlemmar!

Nya medlemmar är automatiskt med i utlottningen av 30 värdecheckar värda 1000 kronor var.
Som medlem i Ipsos Access Panel kommer du bli inbjuden till att delta i undersökningar där du delar din åsikt om nya produkter samt delger information om din användning av befintliga produkter.

Fullfölj undersökningar och bli belönad med presentkort från Coop, Ikea m.fl. IPSOS skickar ut ca 4 inbjudningar till undersökningar i månaden, så att du snabbt kan tjäna tillräckligt med poäng för att erhålla dina presentkort.

Hur funkar det?

En slutförd undersökning ger dig mellan 5 och 250 poäng. Du måste ha minst 1,080 poäng på ditt konto för att kunna använda dem. Fyll i minst fem enkäter under en tremånaders-period för att bli VIP och därmed få delta i den kvartalsvisa utlottningen av värdecheckar värda 10 000 kr.
Nya medlemmar tas automatiskt med i utlottningen av 30 värdecheckar värda 1000 kronor var — endast genom att bli medlemmar. Detta betyder tre lyckliga vinnare var fjärde månad.

Ipsos grundades 1975 och är idag världens tredje största marknadsundersökningsföretag. Undersökningar genomförs i enlighet med SMIF och ICC/ESOMARs internationella regler för marknads- och samhällsundersökningar. Företaget utför varje år över 6 miljoner enkäter i över 100 länder.Recension av IPSOS

Jättebra för presentkort
IPSOS är en av de äldsta och största marknadsundersökningarna i världen. De erbjuder en bred variation av undersökningar som handlar om allt ifrån hälsorelaterade ämnen till konsumentprodukter och evenemang.

Undersökningarna tar ungefär 20-30 minuter att genomföra och du får betalt i poäng. Layouten av undersökningarna varierar. Vissa är roligare än andra. De bästa är de undersökningar som har reklam eller filmklipp som man tittar på och sedan kommenterar. Andra kan vara lite tråkiga, speciellt när du får en lista av företag som du måste betygsätta upprepade gånger.

När du har tjänat ihop en viss summa poäng kan dessa omvandlas till belöningar som till exempel presentkort, eller, om du vill, kan du skänka dem till välgörenhetsorganisationer. Du kan bland annat få presentkort till H&M, Åhlens eller Stadium.

Gör din åsikt hörd!
Ibland kan det vara svårt för singlar som inte har några barn att bli utvald att delta eftersom många av undersökningarna handlar om vad stora familjer konsumerar. Men Ipsos verkar ändå dela undersökningarna på ett rättvist sätt och se till att alla får åstminstone ett par inbjudningar per månad.

Räkna inte med att bli rik på Ipsos, men om du vill ha presentkort som du kan spendera inför t.ex. jul eller gillar att få din åsikt hörd, då är detta en jättebra sajt att gå med i.

Betyg: 5.0
Recenserat av Rene (23) den