Är betalda undersökningar något för dig?

Fler och fler upptäcker nu paneler som erbjuder betalda undersökningar. Många tycker att det verkar som ett smidigt sätt för att tjäna lite extra pengar. Men är det verkligen något för alla?

Till att börja med skulle jag nog vilja påstå att det krävs en del tålamod. Dels för att det ibland kan ta ganska lång tid och dels för att det inte ger stora förmögenheter, så förväntar man sig hela månadslöner är det, som tidigare nämnt, ingen idé.
Betalda Undersökningar
Det krävs nog att man har lite tid över om dagarna, annars blir det bara tråkigt och slarvigt när man svarar. Själv tycker jag att det är en perfekt underhållning när jag är helt sysslolös just för att man får några kronor för det och för att man får vara med och påverka.

Ibland när man påbörjar en undersökning ställs några grundfrågor för att se om du passar in på det de söker. Några gånger har jag då fått svara på en fråga om jag själv eller någon i min familj jobbar med något av de listade yrkena, oftast står PR, marknadsundersökningar, reklam och kommunikation med. Har testat lite olika bara för att se vad det egentligen spelar för roll och på senare tid har jag märkt att undersökningen oftast avbryts om man kryssar i något av de yrkena jag nämnde ovan. Det beror antagligen på undersökningen kommer handla om reklam och marknadsföring. Är man då väldigt insatt i ämnet kanske intrycket är ganska förändrat.
Vad jag försöker få fram med detta är alltså att man kanske inte passar jättebra för betalda undersökningar om man jobbar med reklam. Det behöver inte alltid vara så såklart, men jag tror att det kan vara svårt att få delta i vissa undersökningar.

Trots det jag nämnt nu tycker jag dock att man ska ta sig tid att testa några undersökningar om man är intresserad och tycker att det verkar som en bra grej. Man förlorar faktiskt inget mer än tid och om det inte känns rätt är det ju bara att sluta!