Ida Myrin

Ida Myrin's picture

Personlig information

Biografi

Ida Myrin heter jag och i slutet på april 2013 blev jag äntligen 18 år! Är född i Karlstad och här bor jag kvar med min pojkvän och världens finaste norska skogkatt - Ecstasy. Någon gång i framtiden hoppas jag på att få bo i London. En helt underbar stad!

Just nu extrajobbar jag lite här och där, bland annat i café, som mötesbokare, fotograf och skribent. Gillar att jobba, men jag antar att jag lägger ner lite för mycket tid på det med tanke på att det finns annat att göra också.I år tar jag studenten från medieprogrammet på Sundsta/Älvkulle-gymnasiet där jag haft tre riktigt grymma år. Fördjupade mig i fotografi och textkommunikation och har verkligen lärt mig mycket. Har fått många både viktiga och roliga erfarenheter och det har blivit två av mina absolut främsta intressen utöver musik!

Jag bloggar dels för att jag älskar att skriva och dels för att jag själv är intresserad av att både spara och tjäna pengar. Blir lätt så när man som extrajobbande student har eget boende och husdjur, det finns inte direkt tillräckligt mycket pengar för mig att vara slösaktig och slänga iväg till diverse klädesaffärer eller liknande.

Det jag tycker är allra bäst med att skriva blogginlägg är att jag inte behöver kolla upp en massa info eller anpassa mig speciellt mycket till andra. Jag får liksom utgå från mig själv, mina åsikter och erfarenheter och förhoppningsvis ger det något vettigt till andra som läser.

Senaste artiklar av Ida Myrin