Gratisprover

”Gratis är gott” är ett uttryck som många gillar, men faktumet kvarstår - gratis prylar inte är så lätt att få tag i. Företag och tillverkare vill inte kasta bort saker till oss konsumenter utan att få något tillbaka. Just därför är gratisprover och produkttester perfekt får båda parterna. Vi får gratis saker, de får åsikter och kan tack vare det förbättra sina produkter.

Buzzador

Det här är en helt underbar sida och ett perfekt initiativ. Här får man anmäla sitt intresse för olika kampanjer för olika företag. Blir man utvald får man då oftast hem en massa produkter som man först och främst ska testa själv och sedan ”buzza” om med vänner, familj, kollegor, etc. Själv har jag fått bland annat tamponger (inte så himla roligt, men nödvändigt och dyrt om man köper själv), hårborttagningsprodukter och hårinpackning. Företaget som delar ut produkttesterna tjänar otroligt mycket på det genom både respons och reklam. Eftersom man för produkten vidare sprider sig ryktet och märket i allmänhet. Win-win-situation helt enkelt!

Kontakta företagen!

Jag har faktiskt mailat runt till olika företag som jag tycker verkar ha intressanta produkter. För att de skulle känna att de tjänade något på att låta mig testa deras produkter lovade jag alltid en recension på min blogg som ett tag var ganska välbesökt. Det blev liksom lite samma sak som med Buzzador bara att jag fixade det själv och företagen slapp göra massutskick.

Har man ingen blogg tror jag säkert det går att lösa ändå. Man kan till exempel erbjuda att dela ut flyers om de skickar med några, göra reklam på sin Facebook om man har många vänner eller andra sociala medier. Våga fråga och kom med många olika förslag!

Sminkaffärer

Gratisprover
Ibland kan man få små tester med parfym och krämer när man köper smink. Om du är osäker på om du vill köpa en parfym kan du alltid fråga om de har en tester för dig att prova ett par dagar innan du bestämmer dig!

Smakprover

Vad är bättre än mat? Personligen älskar jag smakproverna i mataffärerna, det gör handlandet så himla mycket trevligare. Därför tänkte jag lite snabbt berätta när man har som störst chans att stöta på matdemonstranter och smakprover, när vi ändå är inne på gratisprover-spåret. Inför helgerna är det nästan alltid någon som står och bjuder på gott, alltså runt torsdag-lördag. Är det dessutom lönehelg kan man hitta flera stycken i en och samma affär!

Glöm inte heller att PanelSök numera har en sida med erbjudanden där man kan testa produkter som man sedan får behålla!