Presenter under 50 spänn

Tidigare under året har jag tipsat om att göra egna presenter för att dra ned på kostnaderna. Men för de som inte riktigt besitter kreativiteten eller viljan kommer här lite tips på hur man kan hitta perfekta presenter för under femtiolappen!

Godis och sötsaker

Presenter under 50 kronor
Vem gillar inte godis? Choklad är till exempel väldigt tacksamt att ge bort eftersom det ses som en fin gest och dessutom är till högsta grad användbart.

När jag var i London i början av sommaren letade jag som en galning efter presenter till mina två bästa vänner. Eftersom jag inte hade så mycket växlade pengar letade jag efter något så billigt som möjligt och hittade då fruktkarameller på Harrods (se bild)! De smakar gott, förpackningen är fin och de kostade mig bara 40 kronor styck.

Pocketbok

Många älskar att läsa och det är sällan något problem att hitta en riktigt bra pocketbok för under 50 kronor så länge det inte är en helt nysläppt bok. Jag har köpt alla möjliga olika biografier och pocketromaner till min pojkvän de senaste två åren och det har uppskattats varje gång!

Te/kaffe

Det finns lite lyxigare sorter av te och kaffe (alltså inte till exempel Liptons eller Löfberg Lilas klassiska förpackningar) som många uppskattar att få. Det ser väldigt exklusivt ut, smakar helt underbart om man gillar te och kaffe och är dessutom både billigt och användbart. Det allra billigaste är att köpa i lösvikt och sedan förpacka det fint själv.

Smycken och accessoarer

På framförallt H&M, men även Glitter och andra klädaffärer, kan man hitta riktigt billiga smycken och accessoarer som ändå ser bra ut! Det finns en uppsjö av saker att välja mellan och många kostar faktiskt mellan 19-49 kronor.

Frön

En present som kan vara både dödstråkig och helt perfekt beroende på vem som ska då den. Men ska man köpa något till en person med gröna fingrar är det ett superbra alternativ. Det är billigt, vilket gör att man kan köpa flera sorter, men det ger otroligt mycket till den som får presenten.